Καλή σχολική χρονιά

Καλή σχολική χρονιά

Πρώτη μέρα, σήμερα, της νέας σχολικής χρονιάς.  Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στον νέο κύκλο μάθησης που ξεκινά.

Ταυτόχρονα ευχόμαστε στους παλαιούς και  νέους εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής μας αλλά και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Ως Συνεταιρισμός στεκόμαστε δίπλα στους γονείς / κατοίκους ή μη της ευρύτερης περιοχής, σεβόμενοι το αγώνα που καταβάλουν για την εκπαίδευση των μελλοντικών πολιτών της χώρας.  Σε αυτό το πλαίσιο ο συνεταιρισμός ξεκινά σήμερα, αρχή της σχολικής χρονιάς νέο κύκλο πρωτοβουλιών, διεκδικώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση και βελτίωση των συνθηκών των μαθητών της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο ΣΔΙΠ ξεκινά σήμερα νέα πρωτοβουλία για επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης νέου σχολικού συγκροτήματος στις Αφίδνες σε αντικατάσταση του παλαιού.  Σε συνεργασία με τον Δήμο και τις τοπικές αρχές αλλά και με αρωγούς τους κατοίκους των Αφιδνών και της Ι.Π, όπως και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θα δουλέψουμε συστηματικά ώστε να δρομολογήσουμε τάχιστα την ανέγερση του κτηριακού συγκροτήματος ξεπερνώντας όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Ταυτόχρονα ξεκινά νέα πρωτοβουλία και κύκλος επαφών με εταιρίες τηλεπικοινωνιών ώστε να εγκατασταθεί νέο δίκτυο οπτικών ινών και σύγχρονων υποδομών στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ώστε να αποκτήσουμε υπερύψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο.  Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και αγάπη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.