Κλάδεμα κλαδιών και πεύκων σε πυλώνες της ΔΕΗ

Κλάδεμα κλαδιών και πεύκων σε πυλώνες της ΔΕΗ

Μετά από το κατεπείγον αίτημα της Μ.Α.Κ.Ι.Π. προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την κοπή κλαδιών που ακουμπάνε η βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια και πυλώνες της ΔΕΗ, παρευρίσκεται ήδη ειδικό συνεργείο το οποίο έχει αρχίσει τις σχετικές εργασίες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι / οδηγοί να έχουν την προσοχή τους στα σημεία εργασιών και κυρίως στους κεντρικούς δρόμους αφού τα φορτηγά και το συνεργείο αποκλείουν αναγκαστικά το ένα τουλάχιστο ρεύμα κυκλοφορίας κατά την διάρκεια των εργασιών.

Ας συνδράμουμε και εμείς διευκολύνοντας ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος και μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου. 

 

Η κοπή κλάδων και πεύκων που βρίσκονται κοντά στα ηλεκτροφόρα καλώδια είναι επιβεβλημένη και σωτήρια, αν λάβουμε υπόψη η κύρια αιτία πυρκαγιών στην Ελλάδα οφείλεται στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ που έρχονται σε επαφή με τα δέντρα. 

Οι κάτοικοι που διαπιστώσουν κλαδιά δένδρων κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την ΜΑΚΙΠ  στο τηλέφωνο 211 8000 234  ή στο email info@makip.gr

Η προστασία του πρασίνου και της περιουσίας είναι υπόθεση όλων μας.  Ας βοηθήσουμε.